Michael Malm ny interim chef för Industri hos Svevia

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-18
Bild på Industri-divisionen hos SveviaMikael-Malm-1280x720 (1)Bild på Industri-divisionen hos Svevia

Michael Malm ny interim chef för Industri på Svevia

Michael Malm har utsetts till tillförordnad divisionschef för Industri på Svevia, meddelar företaget i ett pressmeddelande från den 18 mars 2024. Malm, med en lång bakgrund inom ledande befattningar inom NCC koncernen, ska under sitt uppdrag även ingå i Svevias koncernledning tills en permanent ersättare rekryterats.

Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Svevia, uttrycker sin tillfredsställelse över valet av Malm och lyfter fram hans breda erfarenhet och kunskap inom industrisektorn som viktiga bidrag till företagets fortsatta utveckling. ”Med sin breda kompetens inom området kommer han att bidra med stabilitet och trygghet tills vi har en permanent lösning på plats”, säger Hallengren i pressmeddelandet.

Michael Malm, med sin erfarenhet av ledande positioner inom NCC, ser fram emot att bidra till Svevias framgång. Malm betonar vikten av att fortsätta stärka divisionens erbjudande på marknaden och ser sin erfarenhet inom anläggningsbranschen, särskilt inom sten och asfalt, som en tillgång i detta arbete.

Processen för att hitta en permanent divisionschef pågår

Svevia påpekar även att sökandet efter en permanent divisionschef för Industri är i full gång. Tillsvidare ska Michael Malm dock föra divisionens verksamhet framåt tills rätt kandidat är vald.

Läs hela pressmeddelandet här.


Läs även: Stor Renovering av Bräckeskolan på Västra Hisingen

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner