Adam Svensk – Passionerad hantverkare hos Einar Mattsson

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-22
Adam Svensk arbetar entusiastiskt på Einar Mattsson.Adam Svensk's profile picture

Adam Svensk

Med en strålande entusiasm och en blick full av energi, har Adam Svensk tagit sig an sin roll som trä-hantverkare hos Einar Mattsson. Ända sedan gymnasietiden har Adam haft en stark koppling till företaget, först genom praktik och sedan som anställd. Efter en kort period på annat håll, har han nu återvänt för att fortsätta sitt arbete och bidra till företagets framgång.

En mångsidig hantverkare

Adam betonar vikten av variation i arbetet och att ha kul på jobbet. För honom är det inte arbetet i sig som gör det intressant, utan möjligheten att ständigt lära sig nya saker och ha bra kollegor runt omkring sig. Han ser fram emot att fortfarande vara snickare om tio år men är öppen för nya möjligheter som kan dyka upp.

Varför Einar Mattsson är en bra arbetsgivare

Enligt Adam utmärker sig Einar Mattsson inte bara genom kvalitén på deras projekt utan även genom hur de hanterar sin personal. Från dag ett har han känt sig väl mottagen och uppskattar den ordning och struktur som präglar företagskulturen.

Personligt och professionellt

På fritiden njuter Adam av att vara på landet, spela gitarr och utforska naturen. Han ser fram emot nästa resa till Kanarieöarna, en destination som lockar efter en lång tid utan utlandsvistelser. Professionellt inspireras han av alla han arbetar tillsammans med och strävar efter att alltid förbättra sina färdigheter och bredda sin förståelse för hantverket.

Genom Einar Mattssons pressmeddelande får vi lära känna en del av de många medarbetarna som bidrar till företagets framgång. Adam Svensks historia visar på passionen och engagemanget som kännetecknar Einar Mattsson.

Läs även: Fredrik Nyberg Årets Brunnslockspoet 2024

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner