Ny vårdcentral i Druvefors, Borås

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-28
Bild av DruveforsForsen

Ny vårdcentral öppnar i Borås

Praktikertjänst, Sveriges största privata vårdgivare, kommer att öppna en ny vårdcentral i Druvefors, Borås. Det är Cernera Fastigheter som meddelar detta i ett pressmeddelande den 28 mars 2024. Lokalen på Druveforsvägen 32, som uppgår till 439 kvadratmeter, ska genomgå anpassningar för att kunna erbjuda primärvårdstjänster och är beräknad att öppna under det tredje kvartalet 2024.

Druvefors har under de senaste åren sett en stor utveckling och blivit en av Borås hetaste stadsdelar. Utbyggnaden har innefattat en expansion av bostäder samt en sammanvävning med Borås centrum, vilket Cernera har bidragit till. Tillkomsten av Praktikertjänsts vårdcentral förväntas ytterligare stärka serviceutbudet i området.

Fastigheten ligger nära Viskan med goda kommunikationer såsom bussförbindelser, och nära access till riksvägarna 40, 41 och 27. I närheten finns även handelsplatser som ICA Maxi och Burger King samt Åhaga för mässor och större konferenser.

För ytterligare information, besök pressmeddelandet från Cernera Fastigheter.


Läs även: Nytt lyft för Haninge centrum

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner