Karin Manner ny förvaltningschef i Kristinehamn

avsvenskbyggmarknad.se

2024-03-28
Karin Manner in KristinehamnKarin Manner

Karin Manner utnämnd till ny förvaltningschef

Kristinehamns kommun offentliggjorde den 28 mars 2024 att Karin Manner kommer att bli ny förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen från och med den 12 augusti. Manner kommer närmast från en tjänst som bygglovschef i Karlstads kommun, där hon spelat en central roll i kommunens utveckling som myndighet.

Breddad erfarenhetsbas för Kristinehamn

I sin nya roll i Kristinehamn kommer Manner att bidra med sin breda bakgrund inom både den offentliga och den privata sektorn. Hennes tidigare arbete inkluderar erfarenhet av kommunal samhällsbyggnadsverksamhet samt som företagare inom fysisk planering. Martin Willén, kommundirektör i Kristinehamn, ser Manners anställning som en ”mycket bra förstärkning” i stadens fortsatta utveckling.

Manner uttryckte entusiasm över sin nya position och betonade vikten av ett öppet sinne och lyhördhet för att förstå och svara på Kristinehamns unika behov och möjligheter.

För mer information, läs den fullständiga pressreleasen på Mynewsdesk.


Läs även: Ny vårdcentral i Druvefors, Borås

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner