Utforska Sveriges modernaste sjukhusmiljöer i Malmö

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-03
Bild av moderna sjukhusmiljöer vid nya vårdbyggnaden1080px Nya vårdbyggnaden Malmö

Öppet Hus i Nya Vårdbyggnaden i Malmö

Inbjudan till Allmänheten Förhandsvisar Sveriges Modernaste Sjukhusmiljöer

Den 27 april erbjuds allmänheten en unik möjlighet att besöka den nya vårdbyggnaden på Skånes universitetssjukhus i Malmö, innan den tas i bruk. Region Skåne välkomnar besökare att uppleva Sveriges modernaste sjukhusmiljöer genom en guidad tur där de kan beskåda allt från operationssalar till intensivvårdsavdelningar.

Peter Lanbeck, chef för Programkontor nya Sus, ser fram emot att visa upp de nya faciliteterna för allmänheten och poängterar detta som en chans att uppleva framtiden inom sjukvård. Guidade turer längs en markerad slinga inomhus kommer att erbjudas där experter finns tillgängliga för att ge information om de nya lokalernas funktion och utformning.

Intensivvårdsavdelningen blir först ut att flytta in i de nya lokalerna redan den 6 maj, med vårdavdelningarna som följer dagen efter.

Deltagande i öppet hus är kostnadsfritt men kräver förhandsanmälan på grund av begränsat antal platser. Bekräftelse på registreringen måste uppvisas vid entrén. För mer information och anmälan, besök här. För mer detaljer kring eventet, besök Region Skåne’s pressmeddelande.

Läs även: Forskning och Utveckling vid Landvetter Södra

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner