Jenny Axberg: Ny chef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-05
Bild på Jenny Axberg i rollen som chef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr.Jenny Axberg

Jenny Axberg ny chef för Fastighetsutveckling hos HSB Norr

HSB Norr meddelade nyligen att Jenny Axberg tar över rollen som affärsområdeschef för Fastighetsutveckling. Axberg, som tidigare varit anställd hos Diös där hon arbetade som Fastighetsutvecklare med fokus på nyproduktion av bostäder och kommersiella lokaler i norra Sverige, ser fram emot att bidra till bostadsutvecklingen i Norr- och Västerbotten.

Ytterligare satsning på Fastighetsutveckling

”Jenny Axberg kommer i huvudsak arbeta för att förvärva mark och möjliggöra byggande i vår region. Hon blir en naturlig samarbetspartner för kommuner och andra aktörer i regionen,” säger Mattias Lundström, vd för HSB Norr.

Med en omfattande bakgrund inom olika samhällsutvecklingsområden ser Axberg fram emot att bidra till att skapa kvalitativa och hållbara bostäder. ”Att skapa och utveckla kvalitativa och hållbara bostäder, hem där människor vill leva sina liv och känner sig trygga, är viktigt för mig,” uttrycker Axberg.

För mer information, besök den officiella pressmeddelandet.

Läs även: Nytt skolprojekt i Västerås firar första spadtaget

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner