Tornstadens nytillskott: Peo Rydholm ny regionchef i Öst

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-05
Tornstaden's new regionchef Peo Rydholm poses for a photo.Staffan Waldenström och Peo Rydholm

Tornstaden Välkomnar Peo Rydholm Som Regionchef

Stärker närvaron i Öst med nyrekryteringen

Byggnads AB Tornstaden meddelar att Peo Rydholm har rekryterats till rollen som regionchef för Öst. Rydholm, som närmast kommer från en roll som nyproduktionschef på Fastighets AB Balder, besitter en gedigen erfarenhet inom byggbranschen och har tidigare arbetat på skanskt mark under en längre tid. Tillträde sker den 7 maj 2024.

Tornstaden, som bildades 2005, är idag en av Sveriges ledande privatägda bostadsbyggare med en omsättning på ca 2 miljarder. Företaget har sedan starten haft en stabil tillväxt och engagerar sig i byggverksamhet, projektutveckling samt förvaltning av egna fastigheter i de tre storstadsregionerna.

Med en betydande del av sin verksamhet i byggbranschen ser Tornstaden rekryteringen av Rydholm som ett strategiskt steg för att stärka sin position i Stockholmsregionen. ”Peo har en gedigen kompetens och ett stort kund- och affärsfokus som passar väl med vårt sätt att arbeta,” kommenterar Staffan Waldenström, VD på Byggnads AB Tornstaden.

Peo Rydholm ser fram emot sin nya roll och säger: ”Tornstaden är ett bolag med sunda ledord och en strävan efter långsiktiga relationer med sina kunder, något som är viktigt för att utveckla kostnadseffektiva produkter och arbetssätt.”

För mer detaljer: Pressmeddelande

Läs även: Hotellbyggnadsplanerna på Rindö: Winn och Tornstaden samarbetar med Vaxholms Stad

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner