Upphandlingsträff för entreprenörer i Arvika

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-08

Träff för entreprenörer om upphandling

Arvika kommun arrangerar en träff för entreprenörer den 24 april, med fokus på vårens upphandlingar av fastighetsunderhåll. Evenemanget syftar till att klargöra upphandlingsprocessen och ge entreprenörer möjlighet att ställa frågor.

Specifik inriktning

Träffen är öppen för entreprenörer inom en rad olika branscher som arbetar med fastighetsunderhåll, inklusive bygg, el, och ventilation, bland andra. Representanter från kommunens Upphandlingsenhet och Arvika Fastighets AB kommer att ge en överblick över det kommande upphandlingsunderlaget.

Mål med evenemanget

Charlotte Olsson, upphandlingschef vid Arvika kommun, förklarar att målet med träffen är att förenkla deltagande i upphandlingen, särskilt för de som inte är vana vid formella upphandlingsprocesser. Arrangemanget erbjuder därmed en viktig plattform för både nya och erfarna entreprenörer att förstå vad som krävs för att lämna anbud.

Tid och plats

Evenemanget äger rum på Scandic i Arvika, den 24 april mellan klockan 15.00 och 18.00. För deltagande krävs föranmälan senast den 19 april.

För mer information och anmälan, besök
anmälningslänken.

För ytterligare detaljer om evenemanget, se den fullständiga
pressmeddelandet.


Läs även: Arcona moderniserar Enebybergs skola

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner