Ungdomar Vinner Stipendiet Framtidsbygget 2023

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-16
Bild från framtidsevenemanget FramtidsbyggetWilma Ekblom Lindé och Emilio Huerta har tilldelats stipendiet Framtidsbygget 2023. Ett initiativ från Swedol för att locka unga till yrkesbranschen.

Annons

#proffsmagasinet"

 

Stipendiet Framtidsbygget 2023 Tilldelas Två Gymnasister

Swedol har officiellt tillkännagivit Wilma Ekblom Lindé från Sundsvall och Emilio Huerta från Kungsör som mottagare av Framtidsbygget 2023. Detta årliga stipendium, som är en del av Swedols och TOOLS satsning på att inspirera ungdomar till yrkesval inom praktiska områden, belönar varje stipendiat med 25 000 kronor.

Drivna Ungdomar Med Framtidstro

Linda Jacobsson, nordisk marknadschef på Swedol/TOOLS och medlem i juryn, uttryckte sin entusiasm över de valda kandidaterna och betonade stipendiets roll i att inspirera unga genom förebilder som Wilma och Emilio. Framtidsbygget syftar till att visa ungdomar den stora potentialen och de olika möjligheterna som finns inom yrkesbranschen.

Stipendiater Med Stora Ambitioner

Wilma Ekblom Lindé, som studerar Naturbruksprogrammet med inriktning mot lantbruk i Uppsala, och Emilio Huerta, som nyss avslutade Rörmokarprogrammet i Köping, har båda tydliga visioner för sina framtida karriärer inom sina valda fält. Från lantbruksintresset till ambitionen om ett eget entreprenadföretag, representerar deras mål och drömmar de breda möjligheterna som yrkesprogram kan erbjuda studenter.

Anmälan Till Framtidsbygget 2024

Ansökningsprocessen för Framtidsbygget 2024 är redan öppen, vilket ger fler motiverade ungdomar chansen att visa sin potential och bidra till deras framtida yrkesval. Intresserade elever uppmanas att ansöka eller nominera inför nästa års stipendium.

För mer information om Framtidsbygget, besök Swedols officiella nyhetspost.


Läs även: Sveriges Fria Bygghandlare: Namnbyte och Ny Identitet

Annons

servicefinder hantverkare
WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner