Totalentreprenad för utbyggnad av Hällaryd skola och förskola

avsvenskbyggmarknad.se

2024-04-11
Visionsbild på Hällaryds skola norrifrån. Bild: ProjektbyggarenVisionsbild på den nya byggnaden norrifrån. Bild: Projektbyggaren

JSB vidtar totalentreprenad för utbyggnad av Hällaryd skola och förskola

JSB Construction AB tar steget som totalentreprenör för den planerade tillbyggnaden och ombyggnaden av Hällaryd skola och förskola, genom ett avtal med Karlshamns kommun. Projektet, som omfattar en total byggnadsyta på 925 kvadratmeter, är satt att starta under våren 2024. Det kommer att inkludera nya ytor för förskolans fyra avdelningar samt en upprustning av nuvarande lokaler för skolans och fritidsverksamhetens bruk.

Den nuvarande situationen med hyrda paviljonger och utdaterade lokaler motiverar behovet av denna investering. Karlshamns kommuns projektledare, Joakim Svanhall, understryker vikten av att modernisera och förbereda för både nuvarande och framtida krav på utbildningsverksamheten.

Det arkitektoniska teamet bakom tillbyggnaden, från Projektbyggaren, har lagt stor vikt vid att skapa en miljö som stödjer samarbete och erbjuder trygghet samt stimulerande utomhusytor för barnen. Byggprocessen sker i etapper med planerad slutföring under 2027.

Om JSB Construction AB

JSB, ett av Sveriges ledande privata byggföretag, fokuserar på att bygga och underhålla bostäder, samhällsfastigheter och kommersiella lokaler över hela landet. Med cirka 350 anställda genererar företaget en årlig omsättning på cirka 2 miljarder kronor.

Läs även: Taklagsfest för Stockalids förskola i Åsa

WordPress Cookie-meddelande av Real Cookie Banner